Få en simpel Wordpress hjemmeside

Få en simpel hjemmeside med WordPress

Hvis du har en lille virksomhed, er ansvarlig for en forenings hjemmeside, eller gerne vil skrive og udgive en personlig blog, så har du brug for en meget simpel hjemmeside. Og det er lige præcis, hvad du kan få, hvis du vælger at lave den med WordPress.

Derfor er en hjemmeside i WordPress en god idé

Lige meget hvor lille din virksomhed, din blog eller din hobbyforretning er, så er det vigtigt med en hjemmeside, der viser at du også er til stede på internettet. Det kan være, at du kun har brug for én side på dit website, som fortæller hvordan man kan få fat på dig, eller har en kontaktformular indbygget.

Som du kan læse på Netnormer.dk, kan du bruge hjemmesiden til mange formål, uanset om det er som privatperson eller til virksomheden.

Det betyder meget for din troværdighed, at du er til stede på nettet, da det er her de fleste søger informationer og svar på spørgsmål etc..

I stedet for at betale dig fra det, kan du sagtens selv lave en simpel hjemmeside ved at bruge WordPress til det. Her kan du nemlig få det hele vist på dansk, hvilket gør det let at navigere rundt i kontrolpanelet, og finde frem til de funktioner, som du har brug for. Hvis du ikke før har prøvet at lave et website, kan det nemlig hurtigt virke forvirrende, hvis alle betegnelserne kun står på engelsk.

Sådan laver du en simpel hjemmeside med WP

Allerførst skal du have styr på domænenavn og webhotel. Domænenavnet er navnet på din hjemmeside – dette kunne f.eks. være www.ensimpelhjemmeside.dk. Webhotellet er en opbevaringsplads på internettet, som du lejer for at have et sted at gemme alt indholdet på siden så som tekst, billeder osv. Disse to ting kan man ofte købe sammen, hvilket gør hele processen meget lettere.

Når du har et domænenavn og et webhotel, kan du gå i gang med at lave din hjemmeside med WordPress. Der findes et hav af forskellige gratis og færdiglavede skabeloner, som du kan vælge. Hvis du gerne vil have et meget simpelt website, så finder du bare et design der passer til dette. Mange designs er gratis, men der findes og nogle som man skal betale lidt for.

Relateret på Internetbureau.dk: 3 plugins til at hastighedsoptimere WP hjemmeside.

 

Kom i gang med din WordPress hjemmeside

Når først du har valgt, hvilket design, eller tema som det kaldes, du ønsker at have på din hjemmeside, er det sådan set bare om at komme i gang med at lave den. Du kan tilpasse en masse forskellige ting, og indsætte dit eget logo, billede eller udskifte farver, alt efter hvad der passer til din smag.

Du kan også begynde at hente plugins, som kan hjælpe dig med at gøre hjemmesiden endnu mere brugervenlig. Dette kunne f.eks. være et Facebook-plugin, så dine besøgende har mulighed for let og hurtigt at dele dine indlæg eller sider via Facebook, eller et plugin som lægger en kontaktformular på din side, så de besøgende blot skal udfylde felterne for at sende en besked til dig.

Skriv et svar