Mobil og IT

Mobil og IT nyhedsfeed, med alle de seneste og mest spændende artikler og nyheder i brancherne. Bliv altid opdateret hos Internetbureau.dk. Du kan læse om IT markedet generelt, om de seneste tendenser inden for e-handel, eller hvad der rører sig i mobilbranchen.

Du finder alle de mest aktuelle historier og artikler herunder, samt klikke dig ind på dem du finder interessante. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil foreslå eller synes der mangler et nyhedsfeed.

Nyt fra IT branchen

IT-branchen og digitaliseringen er en af de vigtigste industrier for fremtiden. Mere og mere går i den retning, så hvorfor ikke være velinformeret og kende til de nuværende standarder og tendenser. Det kan du gøre ved at besøge medier Computerworld.dk og lignende.

Sorry, this feed is currently unavailable or does not exists anymore.

  Nyt om e-handel

  E-handlen er i hastig vækst år efter år. Det er en dynamisk branche, hvor det hele udvikler sig og ændrer sig. En af de seneste trend du bør kende til er, at mere og mere foregår fra mobilen. Vigtigheden af en mobilvenlig hjemmeside har derfor aldrig været større for webshops, firmasider og andre med en online platform.

  FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel) følger udviklingen tæt og har mange undersøgelser, guides og faktuelle tal, der kan give et værdifuldt indblik. Du finder flere af deres seneste artikler og historier herunder.

  Nyt fra mobilbranchen

  Ønsker du at følge med i den evigt foranderlige mobilbranche, så har du muligheden på Mobity. De har både nyheder og artikler om mobilmarkedet, inden for IT og andre relaterede emner. Det giver dig muligheden for at følge med og holde dig opdateret. Penge og mobilabonnementer er en lige så stor del af Mobity hjemmesiden, så der bør være nyheder og historier for ethvert behov. Her er de tre seneste:

  • Snyder du dig selv på dine abonnementer?

   Du bruger hver måned penge på mobilregningen, men har du i virkeligheden det billigste abonnement til dit behov? Udbyderne finder hele tiden på nye tilbud, så det gælder om at holde sig opdateret, hvis man ikke vil […]

  • Hvornår har du sidst tjekket mobilabonnementet?

   Hvornår har du sidst tjekket dit mobilabonnement? Der kan være mange penge at spare i det lange løb, ved at sammenligne abonnementsløsningerne med hinanden. Der er desværre alt for mange danskere der glemmer det eller […]

  • Top 3 smartphones i 2015

   Er du på udkig efter en ny mobiltelefon? Så er du helt sikkert interesseret i at vide, hvilke modeller der har været mest populære i 2015. Mobity har derfor lavet en top 3 over smartphones i 2015, ud fra brugervenlighed, […]